2012. március 15., csütörtök

Flowers

Szerintem ez a legegyszerűbb virágminta, nem kell hozzá semmi spéci eszköz, elég egy fogpiszkáló. Alapnak ismét egy Moyra lakkot használtam, nagyon szép, bézs-rózsaszín színe van. Krémes körömlakk, két rétegben szükséges felvinni, hogy megfelelően fedjen, egyetlen negatívuma hogy elég lassan szárad. Önmagában elég csupasznak tűnt így gondoltam festek rá virágokat. Az akrilfestékeim itthon hagytam így azt a technikát most nem tudtam kipróbálni, majd legközelebb megmutatom. Maradt egy másik módszer, amihez aztán tényleg semmi plusz eszköz nem kell. A rózsákat a körömlakk ecsetével festettem fel, egy -két paca ide meg oda, majd egy sötétebb színnel csíkokat húztam bele, árnyékolásként. A levelekhez sajnos nem volt sötét zöld lakkom, így maradt a világos, de szerintem így is jó lett. A végén még egy kis árnyékolás a levelekre és kiemelés a rózsákra, és kész is. Nekem nagyon tetszik, illik is az időhöz. Suliban is többeknek elnyerte a tetszését. Nekem a biedermeier stílus jut róla eszembe, a virágmintás huzatok, meg ez az egész tavaszias életérzés.

I think this is the easiest flower nail art, you don't need any special tools, a toothpick is just enough. As a base colour I used an other Moyra nail polish, it is a beige nail polish with cream finish, you have to apply 2 coats, the only thing I don't like is that you have to wait  for long to dry completely. It was so simple so I decided to put some roses on it. I painted them with a red nail polish and the brush it comes with. After this step I added shadow with a darker colour. I didn't have a dark green so I painted the leafs with a light one. I also added shadows to the leafs and some light colour to the roses. I really like this nail art, it is quite springlike, isn't it? My friends liked it a lot at school too. It looks like biedermeier style, the furnitures with flowers on it.



Fedőlakknak az essence gel look lakkját használtam, mivel csak ez volt nálam. Hát, még mindig nem szeretem és szerintem nem is fogom. Ahányszor használtam mindig buborékos lett a felszíne, irtó lassan szárad, jó fél óra után is ragadt. Nektek mi a tapasztalatotok vele?

As a top coat I used essence's gel look nail polish. It is still terrible, after 30 mins it is still sticky, there are bubbles on the surface, so I think I won't use it again.

2 megjegyzés:

  1. Irtó jó lett! A fedőlakkot még nem használtam, így sajnos nem tudok nyilatkozni. De ha ez vigasztal, a képeken nem látszik a hiba. (:

    VálaszTörlés