2011. december 27., kedd

Blue belle

Sziasztok lányok!
Ahogy ígértem megmutatom mit alkottam pár napja. Vasárnap este úgy döntöttem kilakkozom a körmeim. Annak rendje és módja szerint neki is álltam de mivel túl kényelmes voltam nem az asztalnál hanem a fotelban kezdtek neki. Ekkor jött a baj. A párnáról lecsúszott a kék lakk, koppant egyet a padlón gyönyörű pacát hagyva maga mögött. Egy percig dermedten álltam, majd észbe kaptam és elkezdtem feltakarítani. Nagy szerencse hogy csempénk van, nem tudom hogy szedtem volna ki a szőnyegből. A nagy igyekezetben nem készítettem képet de valahogy így nézhetett ki.

 Hello girls!
As I promised I'm going to show you a nail art which I did few days ago. On Sunday I found out to try out the new nail polishes. I was a little bit lazy so instead the chair I chose the armchair. And then something happened. The blue nail polish just slipped off the cushion on the floor, left a nice smudge on it. I was standing there numbly for a second, then ran for a nail polish remover to clean it up. Luckily we have tiles, I can't imagine what would I've done if we had carpet. I was hurry so couldn't take a picture.

Ma pedig sikerült lefényképezni viszonylag normálisan. Több képet csatolok, nekem legjobban azon tetszik amelyikre rásüt a nap :)

I could finally take some pictures. I attached more pictures, which shines is my favourite one.


Amiket használtam / What I used: 




Alapnak az Orly Blue belle lakkját használtam. Majd erre, egy vékony ecset segítségével csíkokat húztam kb a köröm háromnegyedéig.

I used Orly's Blue belle as a base colour, when it was completely dry I draw some stripes on it, with a fine brush.




Annyira szép színe van a napsütésben.

It has a really nice effect in the sunshine.



2 megjegyzés:

  1. Kellenek nekem is ecsetek, ez már biztos :) Nagyon szép lett és a hugod karácsonyi körme is :)

    VálaszTörlés