2012. február 29., szerda

Nail art brushes 1.

Sziasztok lányok!

Pár nappal ezelőtt Flory kérdezte facebook-on, hogy nem írnék-e egy bejegyzést az ecseteimről. Nagyszerű ötlet, mondom, így neki is álltam. Ahogy látjátok ez az első rész, jön egy második is ahol megmutatom melyik ecset mire használható. Legalábbis ez az alapötlet, de minden véleményt szívesen várok, mit látnátok legszívesebben?

Hello girls!


Few days ago Flory asked me to show my nail art brushes, write a post about them. Fantastic idea I thought. This is the first part of the whole post. In the second part I think I'm going to show you how to use them. Do you have any ideas, what should I write or do? I would like to hear your opinions.



Az ecseteket a Born Pretty oldalról rendeltem, KATT! 4,74 dollárba került, ami szerintem bomba ár, jó minőség. Ha szeretnétek rendelni valamit bátran használjátok a REKAJ61 kupon kódot amellyel 5% kedvezményt kaptok! :) A szállítás ingyenes. Ha van valami kérdésetek a rendeléssel kapcsolatban csak szóljatok, szívesen segítek :)


I ordered these brushes from Born Pretty Store, CLICK! It costs 4,74 USD, which I think is a great price for a great quality. If you would like to order something please use REKAJ61 coupon code and you can get 5% off. The shipping is free. If you have any questions pls feel free to ask them :)

6 megjegyzés:

  1. kösziii.....várom nagyon a 2. részt!

    VálaszTörlés
  2. Réka, nem tudod véletlenül, hogy a szállítás Romániába is ingyenes-e?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenhova ingyen szállítanak, ezért is szeretem :) Kérheted teljesen ingyen de van ilyen 3 dolláros is ami biztonságosabb, mert kapsz egy kódot, ha esetleg eltűnne a csomag meg tudják keresni.

      Törlés
    2. Köszi szépen a gyors választ! Még egy annyit, hogy fizetni csak bankkártyával lehet, vagy lehet akkor is, mikor a futár/postás hozza?

      Törlés
    3. Sajnos csak bankkártyával, annak is olyannak kell lennie ami jó netes fizetésre. De lehet Pay Pal-on keresztül is, azt viszont még nem próbáltam.

      Törlés
  3. Oké, köszi! Nekem még egyik sincs, de ha minden jól megy, pár hónap és egyetem, akkor meg muszáj lesz bankkártya meg Pay Pal is, addig meg kibírom. :D

    VálaszTörlés