2012. március 31., szombat

Candy

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen sok időt kihagytam és nem volt új bejegyzés. Eléggé elfoglalt voltam az utóbbi időben, suli és egyéb teendők, nem nagyon volt időm a blogírásra. Most viszont egy hetes tavaszi szünetünk van suliban, így pótolok mindent. A mai köröm elég egyszerű, és igazából az elkészítése se túl bonyolult. Annyi hogy felviszed az alapszínt, majd egy másikat középre, oldalt kontúrt hagyva. Olyan mint valami cukorka, főleg a színek miatt.

Hello girls!


Sorry for not writing so long. I was quite busy, school and some other stuff. I barely had time to write something, or do a  nail art. Now we have a holiday at school, so I had a lot of time to post you some new stuff. This nail art is quite simple, you can do it very easy. Just apply the base colour, then paint in the middle, leaving a narrow outline. It looks like candy.


2 megjegyzés:

  1. Nekem nem cukorkás (bár a színeiben tényleg az), nem jön be. De biztos velem van a hiba, h számomra olyan benyomást kelt, mintha az előző lakkot nem mostad volna le normálisan a körmeidről.
    Vagy mondhatjuk azt is, h ehhez már nem vagyok kellően fiatal és bohó. ;)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, kicsit. De ezt is ki kellett próbálni. :) Elég megosztó, az biztos

    VálaszTörlés