2012. április 7., szombat

Stripes

Sziasztok! Remélem mindenkinek jól telik a Húsvét. Mi nem nagyon tartjuk, gondolok itt a locsolkodós részre. Holnap majd lesz egy közös ebéd a nagyszülőkkel meg elmegyünk a vasárnapi misére, lényegében ennyi:) Mára viszont hoztam egy kis ajándékot nektek. Alaplakként megint az essence I like (Blossoms etc kollekció) lakkját használtam. Nagyon szeretem, annyira szép színe van. Erre jött a Choose me! szintén az essencetől. Hogy tetszik a minta?

Hello! Hope you have a great Easter. We don't actually celebrate it, we have a lunch together with grandparents, and a mass, that is all.
But this time  I brought you a holiday present. As a base colour I used essence's I like nail polish (Blossoms etc collection), then I painted the pattern with Choose me! also from essence. How do you like this nail art?


4 megjegyzés:

  1. Tök jó lett én most végeztem a kis virágaimmal, holnap lefotózom :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezeket a színeket! (: Nagyon jó lett a körmöd! :D
    Ó, há nálunk hagyomány, hogy reggel Édesapám elviszi az ételt szentetltetni. Aztán mikor hazajön, nekilát a család a szenteltetből reggelizni. Vigyázva, hogy egy morzsácska se kerüljön le az asztalról, elvégre meg van szentelve. ^^
    Még mielőtt reggelizni látnánk, Édesanyámmal előkészítjük a szentetlt ételt, addig Édesapám az éjjel hozott szenteltvízzel és a szentelt barkával megszenteli az egész házat. Aztán leülünk elfogyasztani a szenteltetet. Régebb a morzsát, szentelt zöldségek héját, a szentelt tojás héját és egyebet a tűzbe dobták elégetni, de nekünk nincs olyanunk, így zacsiba gyűjtjük, majd valamelyik rokonnak odaadjuk, égesse el...vagy majd nyáron elégetjük mi egy közös piknikezés keretében.^^
    Hú...ez hosszú lett, remélem, nem gond. (:
    Áldott Húsvétot kívánok! (:

    VálaszTörlés
  3. Nem gond, nagyon jó volt olvasni, új dolgokat megtudni, köszi hogy leírtad. :) Anyuék is hoztak haza szentelt barkát.

    VálaszTörlés