2012. május 9., szerda

Cherry tree

Sziasztok! Mivel itt a jó idő (bár még mindig elég szeszélyes) a körmeim is az alkalomhoz illőek. Nagyon tavaszias hangulata van szerintem, ráadásul az elkészítése sem tart sokáig.
Az elmúlt hetek eléggé zsúfoltak voltak, volt pár bonyodalom, de szerencsére alakulóban van a helyzet. Mára a kedvem is picit jobb lett főleg úgy, hogy megkaptam a vízumom, illetve a repjegyet is lefoglaltam, 24-én irány Amerika, nagyon várom már. Sajnos a blog majd szünetelni fog a nyáron, mert szerintem  nem lesz alkalmam  még a körmeim kifestésére sem. Viszont van egy másik blogom, még 2010-ben kezdtem el írni, szintén USA kapcsán. Azt fogom folytatni, főleg arról írok, hogy mi történik velem, milyen a tábor. Ha van kedvetek kövessetek:)

Hello girls! The weather is amazing, so I decided to make a spring nail art. Hope you like it.
The past few weeks were very busy and complicated, but it is getting better. My mood is also better, I have some good news: I've got my visa and booked the flight tickets, on 24th of June I'm going to the USA. Wohooo :)


9 megjegyzés:

  1. Aranyos lett, igazán nyári. Gondolom akkor nyáron a Nail Club is off lesz neked. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom mennyi időm lesz rá. örülnék neki ha tudnám csinálni, csak ugye nem viszek lakkokat, vagy ha igen akkor keveset. Kint viszont terveztem venni párat :D Ha a munka mellett lesz rá időm, illetve felszerelésem akkor megcsinálom.

      Törlés
  2. ooh this mani looks so sweet!! love it!! have to try this cherry tree design by myself one day!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you :) I like it too, and it is so simple, definitely give it a try :)

      Törlés
  3. Nagyon aranyos manikűr :) És lehet, hogy már kérdeztem, de ha nem túl indiszkrét, mi jót fogsz csinálni a tengerentúlon? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen igen. Kérdezted, akkor válaszoltam is. Campleaders-en keresztül megyek, nyári táborba dolgozni. 10 hét, utána pedig kirándulás :)

      Törlés
    2. Ó, ne haragudj, már öregszem XD Akkor jó... szórakozást? Munkát? Mindenesetre irigyellek :)

      Törlés