2012. szeptember 30., vasárnap

Nail Club XX Tape mani

Sziasztok lányok, jelentem visszatértem a blog világába. Most újra vissza kell rázódnom, mint megannyi minden másba, de igyekezni fogok. Nyáron nagyon hiányzott, de sajnos nem volt alkalmam posztolni. Így is örülök hogy mostanra a körmeim rendbe jöttek, bár még mindig nem tökéletes. A mostani téma nem más mint a celluxos technika. Már napokkal ezelőtt elkészítettem az első variációt, tetszett nagyon, jó volt a színkombináció, de a képeken valahogy nem jött vissza ugyanez. Aztán úgy döntöttem, hogy inkább nem rakom ki. A mostani meg...igazából semmi nagy dolog, tudom, nincs bumm így hosszú blog nélküli időszak után.

Hello girls, I'm back! It is quite difficult to get back, because it's been a while, and spiritually  I'm still on my summer vacation. My nails after working in the kitchen are getting better, but it is still down the road. I did another nail art couple of days before, I really liked it, the colours and the pattern, but after taking some pics it wasn't the same. So I decided to save you and not to post it. This one...I know it's nothing wow after a long time of not writing, but I hope you still like it.


Fedőlakk hiányában, nyári színekkel, íme:

Without a top base, summer colours dominating, here you are:A többiek munkája pedig a névre kattintva érhető el/ The other nail arts are available by clicking on the name:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése