2013. május 26., vasárnap

XXXVIII Nail Club Mint

Sziasztok. A mostani témánknak nagyon megörültem, mert kedvencem a menta zöld szín, és külön öröm hogy van is ilyen a repertoárban, de tervezem azért újabb árnyalatok beszerzését. :) A manikűrt pénteken készítettem, szülinapi köröm lett belőle (szaktársaim/barátaim szülinapja volt). Annyira belel lendültem ebbe az egészbe, hogy egy héttel korábban tettem ki a posztot, muszáj volt korrigálni :)
Mellékelek nektek egy képet hogy milyen outfittel passzolt nagyon, végül nem ez mellett döntöttem, de így is sikert aratott :) Az arany szín mostanában sokszor előkerül, nagyon fel tudja dobni a manikűrt. Csak a menta és az arany szín egyszerűnek tűnt, így pingáltam rá egy kis mintát. Hogy tetszik az alkotás?




A nadrágot pár hete vettem. Szükségét éreztem annak, hogy beszerezzek egy színes nacit, és milyen jól döntöttem :) Egyébként a gyerekosztályon pillantottam meg, 14-15 éves lányok számára, néztem is egy nagyot :D Az ára viszont nem volt gyerek :P

Lessetek be a többiekhez is :

13 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik ez a mani, szuper lett, és hogy hozzá öltöztél :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszik!! szuper lett!!

    VálaszTörlés
  3. Tök jó és nagyon jól hozzáöltöztél, nem értem miért nem maradt. :D

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy a mostani kör manikűrjei közül a tiéd tetszik legjobban. Egyszerűen imádom! *.*

    VálaszTörlés
  5. Csini lett! Nagyon tetszik az outfittel együtt! =) Úgy látszik nem csak én gondoltam az aranyra, a menta mellé. =)

    VálaszTörlés
  6. Azta!*-* Nagyon-nagyon tetszik, szerintem most a tied sikerült a legjobban. Eszméletlenül tetszik, és tényleg megy az outfit-hez is. Szívesen elfogadnám.:DDD Egyszerűen imádom!!:))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szuper lett! Tökre tetszik! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szuper lett! Tökre tetszik! :)

    VálaszTörlés
  9. Jaaj lányok, annyira édesek vagytok. Nagyon jól esik a sok dicséret és örülök, hogy tetszik nektek:)

    VálaszTörlés
  10. Úúú, nagyon dög ez a manikűr! :D Imádom!

    VálaszTörlés