2011. november 15., kedd

Avon Red wine TESZT

Sziasztok!

Krisz kérésére egy teszttel érkeztem, nem másról mint az Avon Red wine lakkjáról. Nézzük miről is van szó:

Hi Ladies,

Krisz asked me to test an Avon nail polish, the Red wine. Let's see it!


Még régebben rendeltük Avonból, főleg húgom használta, mivel régebben nem volt a kedvencem a vörös körömlakk, meg nem is voltak hosszú körmeim, nem állt valami jól. Változnak az idők. Véleményem szerint minden lánynak kell hogy legyen egy vörös/piros lakkja, mindenhez illik és sosem megy ki a divatból.
Mindkét kezemen más technikával festettem ki a körmeim. A bal kezemen nem használtam alaplakkot, két rétegben vittem fel a vörös színt, fedőlakkot se szerettem volna használni, de végül felkentem egy réteg essence gel look fedőlakkot. A jobb kezemen ezzel szemben van alap és fedőlakk(BTGN) illetve szintén két réteg a red wineból. Kíváncsi vagyok melyik bírja tovább.
Jöjjön akkor pár kép.


We've ordered this nail polish from Avon catalogue, it was used mainly by my sister, because that time I didn't like red nail polishes, I had shorter nails, also didn't suit me. Everything has changed. In my opinion all women have to have a red nail polish, it befits anything, is always in. I used a different technique on both of my hands. On my left hand I didn't apply base coat, just 2 layers of the red polish. I also dind't want to use a top coat, but I apllied one layer of essence's gel look top coat. On my right hand I used the BTGN base sealer from essence, also two layers of Red wine, and applied one coat of BTGN top sealer. I'm really curious which one stays on longer.
Let's see some pics.



 A fenti képen látszik, hogy nagyon jó a lakk fedése. Az első két kép(fent) egy réteg, míg az alsó kettő két réteg. Egy fedés nem elegendő, kettő szerintem már igen.  Most este, lámpafénynél látom, hogy lehet kéne egy harmadik réteg is, de így sem vészes. A száradási idő, ahogy az üvegen is fel van tüntetve, nagyon gyors. 7-10 perc alatt tökéletesre szárad az újabb réteg felviteléhez.

On pictures above you can clearly see it has a great cover. The first row's pics show my nails after one layer of Red wine. In my opinion one layer is not enough, mainly because you can see the streaks. Two may be enough. Now at lamplight I think I should have applied a third coat, but it is not that bad. It dries really fast, as written on the bottle. After 7-10 minutes it was perfect, I could aplly the second layer.


 Ezen a képen látszik, milyen egy réteg után.

On this pic you can see the result after one coat.





 Ezen a képen látszik, hogy igazából milyen színű a lakk. A korábbi képeken pirosnak tűnik, de vörös. Sajnos  a kép nem adja vissza rendesen a színt, de ennél még sötétebb, mint a bor, nem véletlen ez a neve:) vagy mint a gesztenye, egy kis barnás árnyalattal.
Tartósságára nagyon kíváncsi vagyok, majd lefényképezem mindennap és a végén megmutatom.

 On the pictures above you can see the actual colour of the laquer. On previous pictures it seemed reddish, but it is darker. Unfortunately the pictures don't show the colour perfectly, but it is way darker than these, like the wine, what a surprise:D  or the chestnut, whit a smack of brown colour.
I'm really curious how long does it stay on, I'm gonna take pictures of it every day, and show at the end.

Valamelyikőtök próbálta már esetleg? Meddig bírja ki a körömlakkotok, mivel teszitek tartósabbá?

Have you ever tried this before? How long does your polish stays on? How do you make it last longer?

FRISSÍTVE/ UPDATED!

Ma leszedtem a lakkot, csupán a körömvégeken látszott a lekopás, az se mindenhol. Egyik körömről időközben úgy jött le mint a fólia, de szerintem ez csak a körömápoló szérum miatt lehetett, valószínüleg nem száradt meg teljesen. Összegezve a Red wine jól fed, gyönyörű a színe és elég sokáig kibírja. Ajánlott.


Today Iremove the nail polish, it has lasted quite well, exfoliation could have seen only on the end of my nails. To sum up: Avon Red wine is a great nail polish, it covers well, has a beautiful colour, and lasts long. Advisable

2 megjegyzés:

  1. waaaa, köszi szépen, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar meglesz róla a bejegyzés :) kíváncsi vagyok a tartósságára, lehet még ebből a katalógusból megrendelem, ha jól bírja :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, meg tetszik is most a körmömön :-) én is kíváncsi vagyok rá, nézegettem még lakkokat a katalógusból,remélem jó eredménnyel zár:-)

    VálaszTörlés