2011. november 5., szombat

Drogéria Haul / Drugstore Haul

Sziasztok!

Ahogy korábban ígértem, megmutatom Nektek, hogy miket vásároltam pár nappal ezelőtt. Igazából másért indultam, de gondoltam beszerzek több mindent, hogy pótoljam a készletet:)

Hello everyone!

As I promised it, I'm gonna show you what bought few days ago. I went to a drugstore to buy some things, unfortunately I didn't get what I wanted. On the other hand I bought some useful stuff, just to fill up my stock:)




Ahogy a képen láthatjátok beszereztem pár cuccot.
-A körömlakklemosó fogyócikk, így ezt  mindenképp vennem kellett. Általában ezt a márkát (ebelin)azon belül pedig a  kék színűt szoktam használni, de most úgy döntöttem kipróbálom ezt a rózsaszínt is. Mandulaillatú, állítólag. A lényeg hogy levigye:)
- Vettem arctisztítót, Eveline 3 in1. Eddig Garniert használtam, de attól nagyon kiszáradt a bőröm, így most ettől várom a megváltást.
- Testápolóból mindig is ezt a fajta Baleát szoktam használni. Nagyon tetszik, mivel nagy kiszerelésű, sokáig kibírja és még az illata is jó.
- Volt már essence kézkrémem, általában nagyon jó illatúak, így most is vettem egyet. Igazából a winter edition-t szerettem volna, de nem volt. Lehet még nem jelent meg, tudtok róla valamit, lesz nálunk ilyen?
- Ahogy az látszik szeretem a Balea termékeket. Olcsók és jó minőségűek, eddig még nem csalódtam. Hajamra ezt a spray-t használom, nagyon jól begöndöríti. Szoktam mellé venni hajsampont és balzsamot is, illetve vannak ilyen szérumok, de nekem attól mindig korábban zsírosodik a hajam.
- Szeretem ezt a adidas dezodort. Nagyon finom illata van.
- A körömágyra az essence SOS körömágy balzsamát használom, sajnos kifogyóban van, és mivel már nem kapható, ki kell próbálnom más termékeket is. Nagyon tetszettek ezek a lovely üvegecskék, így megvettem őket, remélem beválnak. A rózsaszín epres, isteni illata van. Gyenge, matt, száraz körmökre ajánlják. A kék pedig kifejezetten a körömbőr eltávolítására van. Mikor a pult előtt álltam nem tudtam dönteni, mivel a kékből volt három, mind ugyanazt tudja, csak más színű. Remélem a jót vettem meg :D
- Nem vásárlás a vásárlás ha nincs körömlakk:) Amit kerestem, BTGN sajnos nem volt Komáromban, muszáj lesz beszerezni, mert nagyon jókat hallottam róla. Ami tetszett a választékból az az essence nail art- express dry drops volt. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy tudja-e azt amit írnak róla. 1 perc alatt szárítja a  körömlakkot. Kíváncsian várom. Vettem még egy kék lakkot, Lovely, le volt akciózva, és mivel sose volt ilyen alap kékem, megvettem. Nagy terveim vannak vele :)
- Végezetül pedig, amire leginkább kíváncsi vagyok az ez az arcmaszk. Synergen- thermo maske, pórustisztító hatással. Általában az avonos maszkokat szoktam használni, így érdekel hogy ez mit tud.

És ezzel azt hiszem megvolt a termékvásárlás egész novemberre:)

Szeretnétek valamelyikről tesztet? Esetleg próbáltátok már valamelyiket?

2 megjegyzés:

  1. Az Essence Little Bakery lesz állítólag (Essencék azt mondták), de csak jövő év elején valamikor legkorábban.

    VálaszTörlés
  2. Na ez is valami:-) karácsony utáni meglepetés:-)

    VálaszTörlés