2011. november 21., hétfő

Kis személyes/ Little bit personal

Sziasztok!!

Gondoltam ma hozok egy kis személyes bejegyzést nektek .
Tegnap este érkeztem haza Pestről. Eredetileg úgy terveztem hogy körbenézek és ha valami megtetszik akkor bevásárolok, aztán alaposan átgondoltam a dolgokat és arra jutottam hogy itt az idő spórolni, majd decemberben. Vasárnap játszott a kedvenc csapatom, ezért mentem Pestre, egy közös klubos meccsnézés volt betervezve.Hát sajnos nem nyert a csapat, elég rosszul sikerült a meccs :( Ennek ellenére nagyon jól éreztem magam, végre kimozdultam, találkoztam egy rég látott ismerőssel, beszélgettünk, szóval jó volt. Kellett már ez. Ez az utolsó félévem a suliban, tárgyaim már nincsenek, így itthon élem mindennapjaimat. Eddig a szakdogát írtam, ezt már sikerült leadni, most az államvizsga következik. Annyira nem akaródzik a tanulás :( De muszáj lesz, jó lenne befejezni a sulit, aztán irány tovább.
Sajna csak most sikerült ideülnöm a géphez. Persze nem csak tanultam egész nap, valahogy ilyen díszítős kedvem volt így szüneteltettem egy kicsit a turizmusföldrajz és vaktérképek nézegetését, és összehoztam egy dekorációt. A tegnapi lakkra KATT! tettem még pár strasszkövet, pöttyöket és kész is :) Úgyis olyan rossz idő volt ma, illetve elég sok helyen havazott is, talán még illik is hozzá. Vagy csak elviselhetőbbé teszi :)

Hello everyone!


Yesterday I came back home from Budapest. I planned to go shopping and buy something, but I was thinking more of this idea, and decided to spare and make this shopping tour in December. On Sunday had my fav club a big match, so I had to go, see it with a fan club, have some time off. Unfortunately the team lost, it was quite sad. Though I had a really good time, it was necessary, cos till nov.15. I was writing my thesis, and now I have to learn for my final exam. Yesterday I met with my friend, whom I've not seen a long ago. We talked, watched the game, so the night was great. This is my last year in uni, I'm at home, have to use this situation, because it differs a lot from dormitory's life :) The learning goes really hard, but the aim is to finish the school and move towards.
I wasn't learning all day, I put the notes off and made a nail art. The base was the same as yesterday CLICK!, I just put somerhinestones and dots on it. The weather was quite bad, and there was snowing in many cities, this mani quite suits this situation. Or just makes it liveable.:)





Hát ezek nem a legelőnyösebb képek a kezemről. Inkább  levágtam a kép egy részét csak hogy meg ne ijedjetek. Régebben történt egy kis baleset, azóta. ilyen görbék az ujjaim a jobb kezemen :D

These photos are not the most advantagous ones, I had to cut off some parts just not to scare you off :) Few years ago I had an accident, since then I have quite crooked fingers on my right hand :D

2 megjegyzés: