2011. november 7., hétfő

Sweet, sugar...

Sziasztok!

Vasárnap búcsú volt a program mamámnál, így szombaton aktív muffin sütésbe kezdtem. Ez kb igénybe vette a fél napomat, de nagyon megérte:) Az elkészült 35 muffin után jött az ötlet a körömdíszítésre. Régóta tervben olt, és most sikerült is elkészíteni. Aki édesszájú annak ez kötelező darab;)

Hello!


On Sunday we were invited to a fair at my grandma. We had prepared some cakes, so half of my Saturday I was baking muffins. But it was worth while. During the preparation I've found out the nail art design. It was planned for a while and finally I could do it:)  Attention! Sweet overdose!







Hát ez lenne az eredmény. Legközelebb teszek valami alapszínt is, mert a muffin habja nem nagyon jön ki. Illetve most már tényleg be kell szereznem egy fehér lakkot. Holnap megyek Veszprémbe, majd körülnézek a Rossmannban, múltkor is meglepően nagy volt a választék.

So this is the result. Next time I will add a base colour, because now you can barely see the mousse. The other one that I really have to buy a white nail polish. Tomorrow I'm going to Veszprém, hopefully I will have a chance to go to a drugstore, find something special:)

2 megjegyzés:

  1. én 1,5 hete voltam és rengeteg cucc volt :) de ezt már meséltem. a körmöd baba lett, de tényleg kell egy alapszín, vagy legyen a muffin élénkebb színű :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi az észrevételt.:) Először fehérre akartam, de a francia manikűrös tollal elég ramaty. :( Majd próbálgatom:)

    VálaszTörlés