2011. december 3., szombat

Let it snow, let is snow...

Sziasztok!
Ma Pesten voltunk húgommal, egy kis karácsonyi ajándékbeszerzés így szombaton. Úgy döntöttünk idén nem lesz meglepetés, így mindkettőnk kiválasztott valamit ami tetszett neki, a másik pedig megvette, így mindenki azt kap amit szeretne. Ezzel nem lehet melléfogni :) Végállomásként az Aréna pláza volt kijelölve. Beléptünk és katasztrófa, ennyi embert én még nem láttam, sokan ettek, sokan ültek és sokan vásároltak. Nem csodálom ha ettől elmegy az ember kedve a vásárlástól. Nem volt már erőm mozogni se, kezdtem klausztrofóbiás lenni. Inkább megittunk egy kávét Starbucksban.
Alább láthattok pár képet, tegnap készítettem. Sajnos még nem hullott a hó, de ez kicsit olyan érzéssel tölt el minta hullott volna!
Amit a képen szorongatok az az új sapim.:)
Hello.
Today with my sister we were shopping for Christmas. Each of us have chosen something, and we've bought it together, so there's no suprise this year, everyone gets what she wants. There were soooo many people in the plaza, thats why we ended in Starbucks, just sitting and drinking a coffee.
You can see some pictures below, I did this mani yesterday. Unfortunately there was no snow, but it makes me feel like Christmas is coming.
On the pictures I hold my neeeew hat:)




1 megjegyzés: