2012. február 12., vasárnap

Nail Club IV.- Valentin

Ismét Nail Club. A hétvégi témánk nem más mint a Valentin nap, így erre az eseményre próbáltam valamit alkotni, valamit amit akár ti is viselhettek ezen a napon. Egy kis különlegességet is csempésztünk az eheti témába.  A csapat kettéoszlott, egyik fele Valentin napi másik fele pedig Anti-Valentin körmöket készített :)

Nail Club again. The theme of this week is Valentine's Day. I have to tell you that I'm not a fan of this day but I tried my best to show you something which you can wear too. There is something special this week. Half of the group made Anti-Valentine nails :)


Azt azért el kell mondanom, hogy sosem voltam nagy Valentin napos, egy idő után már minden kezdett erőltetetté válni. No de azért megkíséreltem valami csinit készíteni azoknak akik szeretik február 14-ét :)
Azt azonnal tudtam hogy rózsaszín lesz, már csak a megfelelő színek összeválogatása maradt hátra. Nem volt könnyű mivel a lakkjaim felét már elköltöztettem Sopronba, de megoldottam :D Alapnak egy halvány rózsaszín, gyöngyházfényű választottam. Erre ecset segítségével felfestettem a szívek tetejét. Nem látszik az egész szív, így kicsit sejtelmes:) Majd díszítésként jöttek az apró pöttyök. Elég csajos lett, nem? Nekem leginkább a mutatóujjam mintája jön be, az nagyon el lett találva. Remélem nektek is tetszik és lesz aki még ki is próbálja :)

Nail Club again. The theme of this week is Valentine's Day. I have to tell you that I'm not a fan of this day but I tried my best to show you something which you can wear too. It has to be pink, was my first idea. It was difficult to choose the matching colours because I took some of the nail polishes already to my dormitory. As a base colour I used a light pink with pearl finish, I painted some pink hearts on it, just the top of them, finally came the dots. It is quite girlish, isn't it? I really like how my index finger turned out. Hope you like it and even gonna try it out :)

Amiket használtam/ What I used:
-Avon- Flash
-Maybelline- Vibrant Fuchsia
-Essence- Welcome to wonderland




A többiek munkáját itt láthatod/ The others you can see here:


Flory: http://florysworld.blogspot.com/2012/02/nail-club-valentin-nap.html
Krisz: http://rougeandstyle.blogspot.com/2012/02/nail-club-anti-valentin.html
Zsanci: http://olcsosminkekzsancitol.blogspot.com/2012/02/nail-club-anti-valentin.html
Nikó: http://mindentaszepsegrol.blogspot.com/2012/02/nail-club-valentin.html
Bogi: ­http://lovely-nail-art.blogspot.com/2012/02/nail-club-valentin-nap.html
Andi & Roni : http://bikirablog.blogspot.com/2012/02/nail-club-4-valentin-nap.html
Vendégünk/ Our guest: Niki http://nicicaa.blogspot.com/2012/02/nail-club-valentin-nap.html


5 megjegyzés: