2012. április 15., vasárnap

Nail Club VIII.: Gradient Nails

Sziasztok lányok! Újra itt a Nail Club. Ezalkalommal egy technikát választottunk, segítségül hívtuk a szivacsot, ezzel kellett valamit alkotni. Megint két fajta körmöt készítettem. A feketét tegnap viseltem, színházban voltunk, ez illett a ruhámhoz. Ma viszont a bal kezemen elkészítettem más színekkel is, ez kicsit tavasziasabb, nem annyira elegáns. Nem húzom tovább a szót, beszéljenek a képek. Remélem tetszik nektek! :)

Hello girls! It is Nail Club again! This time we chose a technique, we had to use a sponge to achieve something. I made two nail arts, the black one was for theater, it has matched my clothes. The other one I did today, it is not that elegant. I don't want to make this long, let the pictures speak for themselves. Which one do you like?


 Amiket használtam/ What I used:
-Essence-Vampire's Love- Gold old Buffy
-Moyra 506
-NYC 105-Lights Camera Glitter

Amiket használtam/What I used:
-Essence-23 Sundancer
-Essence 67 Just shout!
-Essence 08 Night in Vegas

A többiek munkáját a névre kattintva láthatod/ The others you can see by clicking the names




Eheti vendégünk/Our guest this week:

6 megjegyzés:

  1. Mindkettő cuki! A fekete kicsit ünnepélyesebb komolyabb, tényleg színházba illő! A másik meg nekem valami narancsos koktélra hajaz :)))) Szupi :P

    VálaszTörlés
  2. Jajnekem...hát én mindkettőt megeszem! Elolvadok és hasonlók. ^^ Nagyon jól sikerültek! Mikor az elsőt megláttam, azt gondoltam, na kész, ezt a második biztos nem überli... aztán megpillantottam a narancssárgát a pelyhes fedőlakkal... hát, gyönyörűek lettek! Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy kedvenc lett ez a pelyhes lakk nekem is :)

      Törlés