2011. november 3., csütörtök

Sziasztok lánykák!

A mai reggel nem volt valami fényes, egész éjjel nem aludtam, és mivel terveztem hogy elmegyek vásárolni, korán kellett kelnem. Elkísértem anyumékat a munkahelyükre. Kicsit unatkoztam így készült pár kép :) Először is új profilkép, illetve facebookra. Mostanában előszeretettel fonom be a hajam, meg is lepődtem az eredményen:) Mellékelek is két képet.


Na ezen a képen jó nagy nyakam van :D



A fonást egyébként Barbye blogján láttam: KATT! Nagyon megtetszett, hálás köszönet érte. Kicsit más formában alkalmaztam, de így is sokak tetszését nyerte el:)
Persze egy ilyen hajhoz és ruhához körömlakk is dukál, de ezt nem lövöm le, külön bejegyzést érdemel:)

Munka után irány Komárom! Elsődleges célom az volt hogy feltöltsem a készletem, mert már nagyon fogyóban van. Az interneten láttam a Balea Sweet Wonderland termékét. Ezen az oldalon láthattok róla képet: KATT!  Nagyon megtetszett, van benne minden mi szem-szájnak ingere: tusfürdő, körömlakk, kézkrém, testápoló. Mindig is szerettem a karácsonyi illatokat, ez se lehet rossz. Nem tudom, hogy nálunk már megjelent-e, mivel nem láttam róla sehol semmit. Remélhetőleg később megérkezik, egyelőre nincs:( A másik kiszemelt pedig az essence Winter edition 2011-es termékei: KATT! Csodálatos illatuk lehet. Mivel ez sem volt kapható, beszereztem egy joghurtos kézkrémet, szintén essence: KATT! Mivel a drogériák és termékeik az egyik gyengém, sok más mindent is vettem. Erről szeretnék egy külön bejegyzést, így kicsit várnotok kell, higgyétek el, érdemes:)

2 megjegyzés: