2012. január 18., szerda

Januári bevásárlás / January Haul

Tegnap elmentünk Győrbe az Árkádba kicsit vásárolni mivel nagyon jó kedvezmények vannak így a karácsonyi szezon után. Ezt csak megerősíteni tudom, hiszen majdnem minden üzletben 50-70%-os kedvezmények voltak, még az akciós termékekre is,  és hát ennek nagyon nehéz ellenállni. Meg is mutatom mit szereztem, némelyiket nagyon jutányos áron :)
A sok akció ellenére nem sok olyat találtam amire azt mondtam volna hogy húha, muszáj megvenni. Mostanában mindig ez van, lehet csak velem van a gond....legalább nem költök olyan sokat :D

C&A szerzemények:


 Mikor felpróbáltam a farmert egyszerűen nem akartam elhinni, hogy jól áll. Eddig nem is volt csőszárú farmerem mert nem nagyon állt jól, nem vagyok nádszál vékony, széles a csípőm, így mindig is kerültem az ilyen fazonokat. De ez valami csoda, nagyon jó szabása van, koptatott, ráadásul első próbára jó volt a méret is ( ritkaság, ezért is utálom a farmervásárlást) nem hagyhattam ott.

Szintén C&A-ban vettem ezt a gyűrűt. 1390 Ft-ról volt leszállítva 550-re, így ez is a szatyorban landolt. Nagyon szép és akciós ékszerek voltak, de most csak ezt hoztam el.

Ez így összesen 5540 Ft volt, 4990 Ft egy jó farmerért szerintem bomba ár. 

Claire's:

Az itt történő vásárlás elmaradhatatlan. Vettem egy szempilla göndörítőt (690 Ft) mivel az előző már nagyon a végét járja illetve két lakkot (1580 Ft)  melyhez kaptam egy reszelőt ajándékba. :)


Camaieu:

Sosem voltam még ebben az üzletben, de húgom mondta hogy 50 % kedvezmény van a legtöbb termékükre, így bementem körülnézni. Találtam is egy egyszerű fekete övet, amire már nagy szükségem volt 1995-ről leszállítva 795 Ft-ra. Már-már úgy volt hogy csak ezt veszem, készültem is fizetni, de ekkor megláttam egy kesztyűt, ami kiváló a barna kabátomhoz, persze hogy ezeket a termékeket mindig a pénztár mellett helyezik el. Meg is vettem, nem jártam rosszul 4595-ről volt leszállítva 2295-re. Ráadásul bőr!! Íme:New Yoker:

Ez volt az első amit kiszúrtam, egy fekete, fehér pöttyös ruha. Az ára pedig...készüljetek: 1490 Ft. Ha nem is lesz rajtam olyan sokszor akkor is megéri a pénzét.
 
 Ilyen felvéve. Sajnos csak egy fél fejű és fej nélküli képet tudok mellékelni mivel perpillanat én vagyok a modell és a fényképész is :D Fekete magassarkú volt rajtam, de simán el tudnék képzelni valamilyen piros kiegészítőt.

Hogy tetszenek a szerzemények? Szerintetek hova, milyen alkalomra vegyem fel ezt a ruhát?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése