2012. január 7., szombat

Szülinapi köröm/ Nails on a birthday party

Sziasztok lányok!
Remélem jól telik a hétvégétek. Nálunk még mindig a pakolásé a főszerep. Rengeteg cuccom van, de mielőtt még elraknám őket ki kell takarítani. Sok meló.
Estére viszont szülinapi buliba megyek, nagyon várom már. Úgy volt, hogy a buli előtt kinézek a kosármeccsre is, de sajnos nem lesz rá időm :(
Kifestettem a körmeim az alkalomhoz illően. Alapnak egy Moyra lakkot használtam (20-as), majd miután megszáradt húztam rá egy csíkot a NYC Plaza Plumberry lakkjával. Egyszerű de nagyszerű. A kép nem a legjobb, a vaku elrontja, nem is így néz kii a valóságban, sokkal szebb színe van, de nem magyarázkodom, nekem tetszik :)

Hello girls!
I hope you have a great weekend. My program is packing and packing. I have a lots of stuff, but first need to clean everything up. Lots of work.
Tonight I'm going to my friends birthday party, really looking forward to it. Before the party is a basketball match, I really wanted to go there too, but I have no time, so sad:(
For this nail art I used Moyra nail polish (Nr. 20.), when it was completely dry I draw some stripes on it.( NYC Plaza Plumberry). The picture is not the best, because of the flash, the nail polish has a completely different colour, but I don't want to explaining myself, I like it.:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése