2012. március 5., hétfő

The Dotting Tool nail art contest

Pár napja már ráleltem erre a versenyre, amit Sarah hirdetett, de akkor még nem volt semmi ötletem. Mivel tegnap épp a pontozó tű volt a főszereplő, így elég aktuális ez a verseny is. Egy nagyon egyszerű mintával neveztem rá, mivel időszűkében vagyok, ugyanis ma este van a határidő. A mintát egyébként már láthattátok korábban, most élénkebb színekkel is kipróbáltam, sokkal jobb lett mint a múltkori. Mivel a verseny egyik feltétele hogy használjunk pontozótűt így tettem rá két pöttyöt. Elegáns lett, nem? Tudom semmi extra, de ha már elkészítettem miért ne küldjem be? :)

I have found this contest at Sarah  few days ago, but at that time I had no idea what to do. Yesterday I used the dotting tool for my manicure so it is quite current. This nail art is quite simple, I had to do it short on time, the deadline is today. I've already tried this nail art before, now with brighter colours. It looks much more better. The main condition of the challenge is to use a dotting tool. So after doing the V gaps I put some extra dots on it. It looks quite posh, huh? :D The result is nothing fancy, but I made it so why not send it in?



8 megjegyzés:

  1. mókásan nézki, szépen van kidolgozva, naná, h be kell az ilyet küldeni! ;)

    VálaszTörlés
  2. Küld be,mindenképp!Nagyon jól mutat!:)

    VálaszTörlés
  3. A versenyre én is neveztem, onnan találtam el hozzád! (: Fura, hogy egy külföldi oldal segítségével találok rá egy magyarra, de örülök, hogy sikerült. (:
    Jó lett a körmöd! Én, szintén idő szűke miatt, egy pár hetes költeménnyel neveztem. (:
    Isa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsi a világ :) Hát tényleg a végére hagytam én is :D

      Törlés
  4. This is very cool! Kinda of reminds me of Pokeballs! Hehe.

    VálaszTörlés