2012. november 3., szombat

a-england nail polish- Holy Grail

Sziasztok! Már a facebook oldalon korábban beharangoztam eme kis poszt érkezését, el is jött az idő. Hamarabb sajna nem tudtam kitenni mivel itthon a jobb géppel készítettem a képeket. Pár hete jött egy email az a-england-től, hogy a Holy Grail nevet viselő körömlakkjukhoz akciósan lehet hozzájutni.(9 font helyett 5 font). Azonnal éltem is a lehetőséggel. Ja és hogy ingyenes a szállítás? Habozás nélkül nyomtam az entert, írtam a kártyám számát és vártam a kis csomag érkezését. Kb két hét alatt jött meg, nem tudom pontosan mikor érkezett, mert volt közben egy őszi szünetünk igy nem voltam Sopronban.
Nekem nagyon tetszik, nem  az az igazi arany, inkább sárgás színe van. Már egy rétegben is tökéletesen fed, én kettőt használtam. Tartósságát tekintve nagyon szuper, sokáig kibírja lepattogzás nélkül. Fedőlakk nélkül is. Egyetlen negatívum ami most tűnt fel, nem a körömlakkhoz kapcsolódik, az az hogy hamar lekopik az üvegről a felirat, most látom a képeken :(





 
Ha elnyerte tetszéseteket rendeljetek, szerintem még mindig elérhető. A többi körömlakk is gyönyörű, 9 fontért kaphatóak az a-england honlapján.

2 megjegyzés: